lunes, 26 de enero de 2015

EL NOSTRE CONVIDAT, L'ÀNGEL PONS

El passat divendres 23 de Gener vam rebre la visita de l'Àngel Pons, un ex alumne de l'Institut de Vidreres fill de Maçanet de la Selva. L'Àngel va venir per explicar-nos una mica com va ser la seva etapa formativa, els seus objectius en els estudis i fins on ell volia arribar per a poder ser un bon periodista.

Bé, l'Àngel va cursas batxillerat a l'Institut de Vidreres i des de molt jove, amb només 16 anys va encapçalar un programa de televisió al canal TVMaçanet dins l'àmbit esportiu. Més tard, comença a realitzar retransmisions d'Hoquei.

En arribar l'hora d'anar a la Universitat ha d'abandonar la familia, els amics i l'esport per a poder anar a la Universitat de Madrid, ja que la seva nota de tall no era suficient per a poder entrar a la UaB.

El seu curriculum és bastant extens ja que ha treballar a diaris com ''Diari de Girona'', TVMaçanet en la retransmissió de partits o noticies del poble i altres obres televisives. Però el seu plat fort ha estat el fet d'haver treballat per a TV1 també coneguda com a ''televisió espanyola'' (encara ara està treballant aquí).

Bé, l'objectiu d'aquesta entrada al bloc és savber trobar dos aspectes positius i dos aspectes negatius de la seva visita a la nostre classe. Si més no, saber trobar dos punts en els que no estem d'acord amb les seves paraules i dos punts que estiguem totalment d'acord.

Com a punts negatius, vaig trobar incoherent el fet que va dir que la universitat és molt important a l'hora de poder buscar feina en un futur, ja que va posar un exemple en el que es demanàven advocats per al ''Diàri de Girona'' i allà mateix deien que no volien advocats lliçenciats a la UdG. Des del meu punt de vista, sí pot ser cert que la Universitat sigui molt important, però jo personalment crec que a l'hora de buscar treball compte més les teves qualitats personals que no la Universitat que t'ha format.

Un altre aspecte negatiu amb el que jo no estic d'acord és el fet que ell va dir que va estar un època treballant a la televisió dins l'ambit del que avui dia es denomina ''el corazón''. Ell va assegurar que no li interessava la vida de totes aquelles persones a les que entrevistava i en aquest sentit puc arribar a entendre-ho, però crec que no és de bon gust dir aquestes coses en una xerrada a uns estudiants, ja que potser estàs desmotivant a aquelles persones que vulguin estar implicats en activitats o estudis relacionats amb ''el corazón''.

Per altre banda i ja per acabar, si parlem d'aspectes positius haig de dir que estic totalment d'acord amb el fet d'innovar en quan a les teves funcions dins d'una activitat o empresa (ja que ell va remarcar molt que a l'hora de treballar és molt important diferenciar-te dels altres).

I un altre aspecte positiu que s'ha de remarcar d'aquest jove periodista és que va fer molt bona presentació amb prezi a la classe de Llengua i Comunicació.



1 comentario:

  1. Correcte.
    Hi ha algun error ortogràfic (altre/altra). Convindria que passessis un corrector

    ResponderEliminar